krásný pocit

krásný pocit

Anotace: :))

Když se na Tebe podívám
a ty s zrovna díváš,
šťastný pocit prožívám
taky ho někdy míváš?

Celá se jen rozplývám
nad tou tvojí krásou,
však o tobě sny nemívám,
ale přesto jsi mou láskou.

Bojím se moc toho
že bude konec,
a že v dálce uslyším
jak už zvoní zvonec.

Co bude teď dál?
co bude se mnou?
zbyde jen prázdný sál
a tváře mi zblednou.

Do očí mi vhrknou slzy,
ale ne slzy štěstí.
řeknu: mě to tak mrzí
a asi si dám pěstí.

Proč jsem ti to neřekla,
budu si vyčítat a každý
den v duchu si budu počítat
si budu počítat.

Kolikrát jsem Tě viděla
a kolikrát chtěla
kolikrát jsem tam seděla
a dojít za tebou měla!!!
Autor Jean89, 19.01.2007
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)

03.09.2007 15:41:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí