Takový jsem dnes

Takový jsem dnes

Anotace: ...............

jako oko slepce
hledající cíl
jež na pár chvil
slepé býti nechce

jako slova němých úst
trpících bez hlasu
v krajině trapasů
hladové teď drží půst

jako pro hluchého zvuk
ve skafandru tlící
neslyšíc flétny, housle, bicí
stále jen otazníků shluk

tak přesně takový jsem dnes
prostý smyslů tříštím se o útes
Autor James Libustka, 28.05.2013
Přečteno 388x
Tipy 3
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Avola, Mia
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mně se líbí:-)

28.05.2013 13:45:25 | Mia

jako oko slepce
hledající cíl
JEŽ na pár chvil
slepé býti nechce

28.05.2013 13:17:10 | pineapple pie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí