Odletí jen možná sen....

Odletí jen možná sen....

Anotace: možná sen jen odletí

Ležíme spolu dychtivě hltáme kousky těch našich těl
myšlenka v pravdě ticho se otevře...kdo tohle chtěl
zastavit ten požár..tisíce polibku
poslední naději lavinu bez zármutku
proč slza ukápla ti z těla..bezmocně dopadla na zem
proč vše v okovech uniká v pasti ve větě co patří sem
když v tichosti je vesmír..daleké cesty
možná se promění pod složenými gesty
těch příběhu napsaný vášní..co z krásní
když vše se v dobré obrátí
jen ozvěny vášní
možná sen jen odletí...
Autor Radek.oslov.Šafárik, 28.05.2013
Přečteno 285x
Tipy 1
Poslední tipující: Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí