Dráha hvězdných kapek

Dráha hvězdných kapek

Anotace: Pro Růži.

Uvnitř v hrudi ruka,

prsty na duši,

slova bez úst,

a klapky na uši.

 

Sjíždět mléčnou dráhu,

a přitom na kolenou klečet,

každou chvíli zemřít

a tiše mlčet.

 

Chytat kapky hvězd,

a hořet ruce nechat,

strachem stát

a zároveň spěchat.

 

Koukat se dolů,

a vidět další zítřky.

Něco si přát,

a užívat si výšky.

 

Mít růži v objetí,

jako slavík se k ní přimknout,

a barvou živit naději,

na niž se nedá zvyknout.

Autor P.T., 28.05.2013
Přečteno 392x
Tipy 10
Poslední tipující: Anjesis, Lady Elleana, Sima, Radhuza, Miriska, Do Ga, Jozef Bojanovský, Mia
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně napsané

10.07.2013 19:40:24 | Anjesis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí