Nelze pojmenovat báseň o bezvětří

Nelze pojmenovat báseň o bezvětří

Anotace: •••

Za výlohou

plnou

růžových poníků

a rádoby senzačních sekaček na trávu

spřádám nitky veličenství

- ta doufání ve zprávu

že životy se neskládají z králů a dam

nýbrž z přesvědčení

kterými za žádnou cenu nešetřím

jako uragánem

jako bezvětřím

 

Tvá otázka zní

budu-li tě stále milovat

i když krása tvého obličeje odejde kamsi do stáří

..budu-li už natolik vyzrálý

abych nehleděl do tváří

nýbrž k srdci

k charismatu

k pudu

..

věz, že budu

věz, že budu

věz, že budu

Autor Trapné děťátko, 04.06.2013
Přečteno 474x
Tipy 5
Poslední tipující: Inna M., Miriska, Jan Voralberg
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo, věříme, že budeš :-D

06.06.2013 17:53:17 | lidus

mělas vězet, ne věřit, lidus :o)

jen to "k pudu" mi tam - významově nesedne..

06.06.2013 17:55:00 | hanele m.

Mě taky ne... ale líbí se mi tam, takže už s tím prd uděláme :D

06.06.2013 18:24:18 | Trapné děťátko

no já eště míň než ty teda :oD

06.06.2013 18:27:01 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí