Kresby v prachu...

Kresby v prachu...

Anotace: zanechaly stopy

♤♤♤

Posvátný chrám přírody
to rčení přec použiju
po špičkách mezi stromy
zahlédnu Anatiju

tmavá klenba z větvoví
tančí tam milenců pár
není kdo snad uhasí
té vášnivé lásky žár

k tomu, jenž je prorokem
pro svou víru boj musel vést
bolest, pláč rok za rokem
svedla je k sobě jedna z cest

když oba pak svlékli života plášť
plynula mnohá staletí
nezapomenutelný Jeremjáš
s tajemnou láskou v objetí

♧♧♧
Autor Kapka, 14.06.2013
Přečteno 384x
Tipy 8
Poslední tipující: VEDz RVAHEs, Kikulinka, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, ano. I proroci touží, a chtějí být milováni ženou. Nejen Bohem. Naštěstí Bůh to ví.

28.08.2013 09:55:14 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí