Únik

Únik

Anotace: když má člověk starostí až nad hlavu že neví kudy dál...

Uniknout od všeho tady,
všude jenom samé trní,
starostí plno,
že až hlava brní.

Zahodit tak všechno pryč,
utéct někam od vší zloby,
od všech lidí co mě drží,
vůbec pryč z téhle doby.

Mít křídla a nebo skočit,
každá možnost je však zrádná,
vybrat směr a rychlost letu,
když poletím - škoda žádná.
Autor Richard LaFontaine, 20.01.2007
Přečteno 240x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí