Chcem II.

Chcem II.

Anotace: nech zaznie hlas ega!:))

-stáť pod vrcholom sveta
-byť tá piata méta
-a myslím to vážne
-zohriať slová vlažné
-nie je to len rozmar
-objaviť, čo už poznám
-poskytnúť ničote priestor
-len v kúte vlastné miesto

-odpúšťať a možno viniť
-viac spať a menej sa činiť
-rozpútať mier ’prostred vojen
-zobrať ich a rozdať svoje
-zažať tmu a zhasnúť svetlá
-nájsť zdroj ľudského tepla
-vidieť sa v hmle, stratiť v jase
-nerozmýšľať len o čase.
Autor nikuš, 20.01.2007
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké.Máš elán a chuť ,tak do toho.Dobýt svět básněmi.

20.01.2007 13:11:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí