Tréma?

Tréma?

Anotace: ..

Slyším cválat koně,
ne to moje srdce tak bije.
V dlaních se dělají jezírka potu.
Tváře mi růžoví
Jako nejkrásnějšímu květu.
Sucho mám v ústechjako na Sahaře.
Nohy se nechtějí pohnout,
z kamene jako by byly.
Oblévá mě pot
jako v sauně,
běhá mi mráz po zádech.
Za chvíli Tě poznám,
lásko moje budoucí...
Autor afig, 20.01.2007
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí