Bolí to

Bolí to

Anotace: ...

Na posteli sedím,
mp3 poslouchám.
Z okna ven hledím,
do duše si promlouvám.

Na tobě mi záleží,
přemýšlím, kdy se uvidíme.
Mé srdce tobě náleží,
jak ptáci potom uletíme.

Poletíme lehce v oblacích,
jak motýli ladně.
Chtěli jsme kašlat na názory ostatních,
jenže ty jsi na dně.

Tak co dělat mám,
jsem jak slepec bez své hůlky.
Děláš si to všechno sám,
srdce mám už na dvě půlky.

Stačí jen pohled jediný,
potom, zadívám se ti do očí.
Nohy se mi podlomí,
ale proč to tak končí?

Často přemýšlím, zda to není jen sen,
než se stebou rozloučím.
Třeba je to poslední den
a pak to jednoduše rozluštím.

Zkouším obelhat všechen ten čas,
než bude poslední hodina, minuta, vtěřina...
Oči mi zbyly jen pro pláč,
přitom jsem ti tolik věřila.

Jen běž, když se neumíš rozhodnout,
oči se mi strachem schovávají.
Měla jsem tě už dříve prokouknout,
tvé city se už zamykají.
Autor Engel16, 20.01.2007
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí