Začít znova

Začít znova

Anotace: ...

Zase další období,
kdy fakt není o co stát,
čekám, až vše přebolí,
a už nebudu si lhát.

Dochází mi zbytek sil,
ztrácím i maličkost svou,
nářky; co by, kdybys byl,
slzy jen tak nedojdou.

Lebka na černém triku,
a obarvené vlasy,
kašlat na sílu zvyku,
mohlo by pomoct...asi.

Začít znova život žít,
neotáčet hlavu zpět,
zkusit ledy prolomit,
slyšet zase pár tvých vět.

Nežádám o svolení,
už nejsem malé děcko,
ven z pevného sevření,
vylézt a moci všecko.

Nehodlám si život brát,
jak to možná mohlo znít,
chci jen ze dna vyplavat,
plíce vzduchem naplnit.

Kdo žije, ne užívá,
duchem vlastně umírá...
Autor gabajzz, 02.07.2013
Přečteno 427x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A co ten, co žije a užívá?:)

12.07.2013 09:24:36 | Kaitlynn

Tak ten prostě žije :o)

24.08.2013 16:10:56 | gabajzz

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí