Ledový démon

Ledový démon

Anotace: ...

Zase mnou proudí
ledový démon
proniká žílama
až do srdce
seru na vás
na všechny
má duše umírá
pod jeho doteky
chci být jen sama
se svými démony
se svými sny
s doteky ledu
se zvuky ticha
chvíle bez citu
chvíle bez ohledů
bez věčný snahy
ničí mě zevnitř
je mojí součástí
patří jen mě
a já jemu
démon ledu
zas proudí
mým tělem
probudil se
vaší vinou
ale nejvíc mojí
zas je tam
chci se očistit
ale jsem ho plná
proniká mojí duši
a chladným dechem
skrývá místa
která tam máte vy
bojujte jetsli chcete
já nechci
budu takhle spokojená
Autor Melfëa, 20.01.2007
Přečteno 297x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí