Nuda

Nuda

Anotace: taková chvilková indispozice

Nudim se.To je den!
Asi bych měla vyjít někam ven.
Však kam? Vždyť prší.
Ne,že by práce nebylo,
jenže nic,co by mě bavilo.
Ani televize mne netěší,
a v těle mém se lenost rozvaluje.
Ta zmije.
Kdo ji zažene?
Ha,slunce vychází a had ustupuje,
teď na kameni vyhřívat se bude
a já mam chuť zas žít,
venku je krásně,
tak co mi brání jít.
Autor JEIDY, 20.01.2007
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: poustevník Jirka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...to jsou pocity samoty... někdy se taky přikradou ...

31.01.2007 13:53:00 | WhiteSkull

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí