Vypravěč

Vypravěč

Anotace: vypráví...

Prázdná slova, nezodpovězené otázky,
bolest a strach z nešťastné lásky.
Zařídila sis zajímavý život plný překvapení,
probouzíš se s pocitem zmateným...a znamení?

Na ty už dávno nekoukáš
jen smutně vypravěče posloucháš,
tím vypravěčem je tvůj život
a on neumí vyprávět pohádky, které dobře končí,
ale tragédie, kde se lidé se životem loučí...

A tebe jeho příběhy fascinují...
Autor Kariš, 20.01.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

a mě fascinují tvá slova...
krásné. a neboj, nesmutni

20.01.2007 17:51:00 | Veronika R.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí