A Space Between

A Space Between

Anotace: Based On A True Story.

I.
Tvůj pokoj je jako raketa.
Čekáš až tě vystřelí směrem vzhůru, až tě vynese vysoko nad město.
Tvůj pokoj je jako řídící centrum, ležíš na posteli, jako by jsi
byla připoutaná v křesle pro kosmonauty a tvoje hlava je jako hvězdná
mapa po který se přesouváš.
Cestuješ sama v sobě a toužíš, aby se sny staly skutečností.
Aby jsi poznala čistou a nekonečnou lásku.

II.
Byl jsem s tebou ve tvém pokoji.
Pozoroval jsem tě, díval jsem se na tebe.
Užíval jsem si každou minutu a přál si, aby to nikdy neskončilo.
To malý okno u stropu bylo jako průzor rakety kterou letíš a kterou
se zběsile a nadsvětelnou rychlostí blížíš ke svému cíli.


Thanx to Vanessa.
For Martina.
Autor Marek Lučin, 10.07.2013
Přečteno 258x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí