strach

strach

Anotace: bojim se bojim

Trochu se mi plíží oči
myslim pláčem..
spíš myslela jsem
že ti stačím...
Už je to zas za mnou
štěstí s prohrou
můžu zase jít kam chi jit
nemůžu už zabloudit
jen mit sama klid..
Za okny se smějí
nevědí co chtějí
a ty se mě bojíš..
Je to jen strach
co mě ničí
co mi pořád...nejen v noci
zalepuje oči..
Procházim se ještě z touhou
nevim jak dlouho
budeš se bát..
milovat..
Hrajou si oči ze soli z moři
nějak se jim daří
my sny mi zas bořit..
Sny mi boří strach
v rohu šedej prach
další lidskej krach..
Snažim se usmivat
ale mám zase strach
že jsem pro tebe jen prach

v dalekych tmách...
Autor Šáry, 20.01.2007
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí