GEROW

GEROW

Anotace: 28-7-2006

slyšel ty jejich pomluvy
zkouřenej a přece vnímal
jejich pohledy
ty jejich pohledy
tak se užíral tim, co si o něm myslej ostatní,
že zapomněl co si myslí sám o sobě
Autor f393n6, 20.01.2007
Přečteno 216x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí