beznaděj

beznaděj

Anotace: je to bida

Brouzdám se tmavou krajinou,
čekám že si vzpomenou..
Na mou beznaděj
jen si piš, jen si chtěj
světla co hledám..ty už dávno spěj..
Je mi zle z vina, je mi zle z ticha,
je mi zle ze svyho břicha
kam ten svět spěchá..
Krajinou z krás
přejíždí mi po zadech mráz
smrt boli snáz!
Komu mám říct
jaká je beznaděj,
když já pláču,
tobě je hej
když chceš tak se klidně směj
piš si co chceš, co chceš chtěj!
Zase ta bolest,
neda si pokoje,
at mě klidně zabije
hledám ve tmě koleje..
Už jede sakra já ho slyšim
co mě čeká to zas tušim
pořád ta samá beznaděj
jen si maluj, jen si chtěj
tak se mi zas směj
do tváře
jak jsou mokry polštáře
jak mi srdce rozpáře,
jaky jsou lidi bez tváře.
Klidně hledej
jen se nedej
zkazit mim pláčem
nějakym sráčem
po štěstí si skáčem
Jen se dál směj
jak mě boli beznaděj
řvi si klidně vyváděj
stejně už dávno spěj.
Jen v dálce lampy blikaj
lidi za ostatní trpěj
Můžeš čekat , můžeš stát
můžeš mit rád , milovat
místo lásky beznaděj
jen se mi dál směj
řvi si a vyváděj
když je život prokletej..
Kromě času
zbytku tvyho hlasu
vidim prázdnou basu..
žádnou lidskou krásu...
Tak na co si sakra hraješ
když zbytečně planeš
ráno sotva vstaneš
a je tu zase beznaděj
klidně si řvi a vyváděj
když je můj život prokletej.
Autor Šáry, 20.01.2007
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to málo obvyklý styl básně. To by nevadilo-je to hezké.Ale tvé básně jsou příliš dlouhé-to je na škodu.Ztrací se v nich myšlenka-než se dočtou na konec.Dobré by bylo vybrat ty nejhezčí pasáže,nebo ty neobvyklejší a zkrátit klidně na polovinu.Jinak nabude zájem to číst.Si myslím já.

20.01.2007 19:55:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí