zbytečná

zbytečná

Anotace: To jsem takhle seděl ve škole, když mi nebylo moc dobře, tak jsem se z toho chtěl vypsat... tohle ze mě vypadlo, nic moc, ale kdo chce tak ------> GO

Ostří nože... chladný vpich
proud teplé krve vpíjící se do koberce
provází ďábelský smích
obraz čisté dekadence

Hudba zní
autor - zpomalující tep
stopy nehtů... ornamenty na zdi
ocelově modrý ret

Kdo vlastně byla, tahle ta dívka?
"co na tom sejde?" říká si smrtka
nikdo se neptá jak? proč? a zač?
jen další kdo prohrál s životem mač
Autor eTy, 20.01.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí