Hlubina touhy

Hlubina touhy

Anotace: ...

Zamotaná v síti z hvězdných nití
utopena v mléčné pěně
přemýšlet nad smyslem bytí
prahnout, jak studna, po odměně.

V hlubinách touhy rodí se naděje
plameny vášně v dotecích spalují
srdce pokryjí sněhové závěje
zbyly jen vzpomínky, které se vzdalují.

Hledat smysl, když žádný není
ve skořápce obeplout strach
stát ve frontě na odpuštění
s úžasem sledovat, jak vznáší se prach.
Autor Mišule, 23.07.2013
Přečteno 318x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nerozumím moc obsahu,přijde mi to takové sladkokyselé , to se mi líbí a
proto píši-pěkné.

23.07.2013 13:53:12 | Jozef Bojanovský

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí