skaza krásy

skaza krásy

Anotace: nech je to tvoja voľba ...

listy plavajú pomali k zemi
a hudba hrá vo vetri
mala lesná vila tancuje v údolí
a mysli len na teba
pre tvoje obiatie večné
a krvavá matka klania sa
aby sme mohli splinúť v jednú bytosť nežnú ...
neni cesty speť ..
teraz už budeme spolu ...
bes lutosti ťa položím do hrobky temnej
a zabudneme na čas
keď si tu nocovala za chladné noci:...
v tedy keď som ťa pozoroval za lesmi ...
blíži sa tma nekonečná
a strach naplna dušu tvoju ...
Autor Darken Salem Jesus, 23.07.2013
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí