Rekviem pro kostel

Rekviem pro kostel

Anotace: privatizace církevního majetku

Rekviem pro kostel

Koupím kostel, boha jeho,
budu si tam užívat.
Nebude to žádný J E H O
a nikdo nebude umírat.

 

S oltáře sundáme Krista,
v takovém to bydlení.
Můžeš být i ateista,
v tomto našem sdílení.

 

Na posteli samá ženská,
stvůra pro ně nebezpečná.
V kostele jen tmu vidím,
katolíky nenávidím.

 

Budeme pít jen víno mešní,
my jsme přece děcka dnešní.
Chceme bydlet v kostele
a tvářit se vesele.

 

Na přetvářky je už pozdě,
každý se v tom najde, vzroste.

Autor jyardak, 23.07.2013
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí