Sbohem

Sbohem

Anotace: Můj epitaf

Sbohem lidi,
kteří jste mě znali,
které jsem miloval,
kteří milují.

Sbohem ...

Sbohem lidičky,
říká snílek.
Snílek jemuž svět zlomil vaz,
jemuž svět zlomil srdce.

Sbohem a vzpomínejte …

Sbohem kamarádi,
Zlomené srdce bolí a led nepomáhá.
Led taje, srdce mrzne, ale bolest, oheň, vášeň
ta zůstává a pálí.

Sbohem a vzpomínej v dobrém, vždyť …

Sbohem přátelé,
Pálí, vždyť jsem chtěl žít,
žít jen tak jak se má.
Žít plně a naplněně.
Žít ne pro sebe, ale pro Vás.

Sbohem a vzpomínej v dobrém, vždyť jsem …

Sbohem Vy, které miluji,
žil jsem pro Vás
a věřím, že jste to věděli.

Že v životě není jen smích,
ale já ho Vám chtěl dát.
Že v životě není jen teplo,
ale já ho Vám chtěl dát.
Že v životě není jen láska,
ale já Vám ji chtěl dát.

Sbohem a vzpomínej v dobrém, vždyť jsem miloval …

Vzpomínej na ty chvíle …
u řeky, u vody, na horách …
Vzpomínej na smích …
na pocit, který jsi měl, když jsem s Tebou byl.

Vzpomínej vždyť to není dávno,
srdce nezapomíná, ono ví.
Na teplo, které hřálo srdce …
Smích ze, kterého bolela bránice …
Vzpomínej a nezapomeň …
vždyť je si co pamatovat …

Sbohem a vzpomínej v dobrém, vždyť jsem miloval a milovat nepřestal …

Neodcházím, jen jsem v ústraní,
ale když budeš potřebovat,
vzpomínej …

Vzpomínejte mí milovaní, vždyť já nezapomněl …
Nezapomněl na Vás ...
Autor Tanis, 21.01.2007
Přečteno 434x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Neodpustím si komentář, protože je zajímavé napsat epitaf, když mi příjde, že nejsi člověk, který by chtěl odejít...který má život před sebou...asi je zvláštní vcítit se do někoho kdo odchází...ale raději neodcházej, je ještě brzo:-) Každopádně 80%...hezky pojaté...

22.01.2007 14:24:00 | Silent Storm

strašně se mi líbí jak jsi to pojal avšak někde mi připadá že se opakuješ ale pak to vyrovnáš takže super

22.01.2007 14:07:00 | whiolet

Slušná báseň, líbí se mi hlavně ten nápad s prolínáním slok a jedné narůstající věty, ale občas mi přišlo, že už se v té básni trošku opakuješ. Jinak ale pěkná.

21.01.2007 10:39:00 | CorrimsonTom

Neschovávej se dlouho. I v nejtěžších chvílích se člověk cítí líp mezi lidmi.Možná ti to nikdo neříká,ale kdyby ses ztratil,způsobíš mnohým smutek a žal.

21.01.2007 08:28:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí