maminka

maminka

Anotace: ..je pro mne velmi drahou bytostí...

Je jeden člověk
co do života
byl mi
vstupní branou

a bytí mé
v slušného tvora
uvedl,

já vyjádřit ,
své díky,
za vše
slovy pouhými jen
nedovedu

jen štastný jsem,
že poznat tebe
jsem já směl.

Bez Tebe
ničím nebyl bych,
bez lásky Tvojí,
děkuji
za každý
milý úsměv Tvůj,

díky za to,
žes maminkou mojí,
Pán Bůh
Tebe
mami opatruj...
Autor chalcedon, 21.01.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

A každé ráno jí polibek dej,jen tak
Krásné vyznání

21.01.2007 13:58:00 | Vivi.~2

Dojemná.Opakuj to mamince často,dokud je ještě čas.
Mámu nám nenahradí nikdo na světě.

21.01.2007 13:24:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí