Nano

Nano

Anotace: prach

A přece se netočí
Galileův omyl hned
vyvrátit všech nechci zvát
jen ty, jimž nepřeskočí
z indicií tradičních věd
diagonalizovat

troufnem si z půjčovny kol
prach cest, na to sází hlad
dvou hemisfér lebečních
jiskřících jak tesla coil
ti kdo ví co ví, nálad
změny strpí, ne-li z nich

vytěží arotace
nesmyslů ráž jako bejk
povedla se nano v ní
diagonalizace
matice mé Země.. fejk
lajkne, kdo si umíní
Autor Petbab, 10.08.2013
Přečteno 286x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí