nočná vojna

nočná vojna

Anotace: srdce moje mysli na teba elfka nočná .. ..

matka Eluna ...
buď mi na stopách ..
keď ja luk tasím ...
a bratia vedú pokrik bojoví..
za tvoj les a bytosť stromu svetlého ..
teraz ja prikročím ..
luk namierim k nebesám
zašeptám meno tvoje ..
a svet ochránim...
svetlo mi svieti do oči ..
mesačná luna zdraví ma ..:
a ľahko do boja púšťa ...
Autor Darken Salem Jesus, 12.08.2013
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí