Král bezzubá vložka

Král bezzubá vložka

Anotace: ¨¨¨

Skrz plameny věčnosti,

prostrkávám nohu.

Co je na druhé straně?

Ptám se ho znovu.

 

Král bezzubé vložky,

o té straně pěl.

Má číslo stoky

a tisíce těl.

 

Hrubián mi oponoval,

krále mého vzal.

Ranil mne nesmrtelně,

do živého ťal.

 

Kráva zarostlá v mechu,

to všechno viděla.

S razancí zrezlého plechu,

se na mně vysrala.

Autor hereticbeast, 13.08.2013
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí