biela nahoda

biela nahoda

Anotace: no jediné čo ho zasiahlo láska bola

kde plány si robila pani svetla
tam padne tieň
ktorí príbeh svoj hovori ...
o bielom jazcovi...
ktorí cválal na koni...
cez luky udolia ba aj rieky...
hladal osud
a koniec vojny
no našiel niečo viac..
princeznú na strome..
z lukom a šimom
no jediné čo ho zasiahlo
láska bola
Autor Darken Salem Jesus, 17.08.2013
Přečteno 301x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí