název chybí

název chybí

Anotace: -.-

v nejtemnějších koutech,
možná kdysi,
lidské duše.

skomírám v poutech,
uvězněn já,
zetlívám já.

svedení na demenci,
jako mravenci
v cizí kredenci.

nesvé dluhy platící,
v závějích
svých hříchů.

příště dostaniž křídla,
každá křivda
uletí ti.

v konci spadneš na dno,
ze kterého
se nepodhrabeš.

Autor hereticbeast, 18.08.2013
Přečteno 294x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí