Vzpomínám...

Vzpomínám...

Anotace: Let do minulosti života mého...

V blátě vidím děti si radostně hrát,
to nutí mne na mé dětství vzpomínat.
Také prožíval jsem radost z bláta,
to však nedovedl chápat můj táta.

Slza v oku... V duši mám teď pláč,
to otec bil nás násilně a nebylo zač.
Když alkoholem své tělo jen naléval,
pak hodně na nás řval a nadával.

Bil mne, bratry a taky naši mámu,
alkoholem se utišoval hned po ránu.
A tak trvalo to ještě pár dalších let,
až nakonec se máma začala rozvádět.

To klid pak veliký bez otce nastal nám,
však co to? Já do sebe se po přestěhování uzavírám.
V nitru svém ve vlastních světech bloudím,
poznamenán tím, co z paměti už nevyhodím.

A jakpak to pak semnou bylo dál?
Já satanismu jsem se radostně oddal.
S vírou temnou přišli mi do života i drogy,
už neznal jsem ten pocit lidské svobody.

Mnoho zla jsem kolem sebe šířil rád,
když podváděl jsem svou dívku, musel jsem se smát.
A pak finále a ďábel vzývaný v mém těle,
já mrtev pochopil jsem, co vše se děje.

Od ďábla odvrácení a lásky k Bohu probuzení,
v psychiatrické léčebně byl jsem na léčení.
Od těch dob velkou snahu mám,
nevracet se k tomu, co za sebou již mám.

Díky Bohu jsem už z toho temna venku,
klidně pro kontrolu dám vám navštívenku.
Tak teď vidím v blátě radostné děti si hrát,
nyní však už svobodně mohu se k nim přidat.
Autor RešHeNúnHe, 21.01.2007
Přečteno 255x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ano, toto jsou mé skutečné vzpomínky na mé dětství a dospívání. Nakonec jsem ale rád, neboť mne to dostalo přez vše to zlé až k tomu, kde se nyní nacházím. Prošel jsem v životě velikou změnou mé duševní i duchovní bytosti a vděčím s láskou Bohu... Vděčím za to co zdálo se mi zlé i za to co vnímám jako dobré.
Děkuji za ty palečky ;) Jsem rád, že se ti básně líbí.

22.01.2007 16:14:00 | RešHeNúnHe

Četla jsem nejméně 4 x .Jo takové to přesně je...nádherně napsáno a jestli je to ze života tak poklona veliká až k zemi a palečky...

21.01.2007 18:02:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí