ohnivá guľa ...

ohnivá guľa ...

Anotace: koniec sa bliži..

rýchli ako vietor..
a tvrdý ako skala
keď narazí pádom silným
zabije tisíce nevinných...

oheň poctata nieje
ale jeho smer a dopad tvrdý..
nič nás však nezachráni..
sme stratený

už počujem a cítim hluk konca..:
už hladím na hory ..
ako sa cez ne valí...
valí sa vlná plamenou..

už sa neoplatí podľahnúť strachu
nikde sa neskryješ..
už len stáť môžeš...
smútiť a plakať ...

lebo už lásku nezažiješ ...
Autor Darken Salem Jesus, 21.08.2013
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zahrám sa na korektora:
rýchli = rýchly
poctata = podstata
stratený = stratení
hladím = hľadím
vlná plamenou = vlna plameňov

Čo už... :-)

21.08.2013 22:36:48 | nebech

no jo gramatika na hovno ale fantázia dobrá ne ? :D

22.08.2013 00:44:47 | Darken Salem Jesus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí