Andílek.

Andílek.

Anotace: Poděkování kamarádce Monice Koníčkové.

Jednou když jsem přišla ven,
setkala se s andělem.
Andílek mi zamává,
křidýlka mu zmizí.

Já už vím,kdo to je,
jeto přítel,
je to monča,
ta má srdce ryzí.

Je to anděl s křídly v srdci ,
pomůže mi při nemoci.
Při každém trápení,
monička se objeví.

Ona hlasem pohladí,
myšlenky mi uklidní.
Když v životě je zkoušky čas,
jak nápověda zní její hlas.

Když jsem zkoušky udělala,
na andílka podívala,
monička se usmála,
mnoho štěstí popřála.

Andílek je s křídly v srdci,
je to přítel ten nejlepší.
když mně hláskem utěší,
mívám já klid na duši.

Když přijde praví čas,
ozve se ten hlas,
ten hlas přátel tvých i mých.

Děkuji ti za přátelství,
je to dárek nejcenější.
Každý by si ho mněl přát,
hodně štěstí chci ti dát.

Zakončím to jedním slovem,
a to slovem je díki ti,
Mezi lidi nejcenější,
budeš patřit navždy ty.
Autor Rozdrcená duše., 22.08.2013
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Monča napiš s velkým "M", protože Monča ude velká kamarádka...vlastně všechny Mončy jsou velký kamarádky...

23.08.2013 19:29:01 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí