Hromadná sebevražda

Hromadná sebevražda

Anotace: cynismu není nikdy dost

Svět postihla mánie -
z mostů skáčí spáči
a po krajích zábradlí
epileptici kráčí.

Lidé zakopávají u kaňonů,
zvířata se dusí v písku.
Cestáři se zalévají do betonu
a polykají dřevotřísku.

Hráči se podřezávají
svými vlastními kartami,
ačkoliv měli fullhouse
utrápili se stihomami.

Ufo přistává na zemi
a nechává se vypitvat.
Blázen obalen medem
hodlá včely adoptovat.

Jenže včely nedorazily
někde po cestě se zabily.
A stejně tak kamionu řidič
skoušel ze sebe udělat vodič.

Jiní skáčí bungee
a řežou při tom provaz.
Mně to nijak nevadí,
ale mám jeden dotaz.

Jak se mám ksakru zabít,
když všechno je už klišé.

Autor hereticbeast, 22.08.2013
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: Trauma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí