aniel

aniel

Anotace: som tu pre teba..

som tu pre teba..
som aniel čistoty..
a boh lásky zakázanej..
v rukách zbrane nosím..
ružu a dopis..

budem ti ukazovať..
lásku a jej temnú stránku..
dokým nepochopíš..
čo cítiš...
na bájne rozprávanie však nepočuješ
a ani draka neskolíš..
no lásku rozpáliš..
to spraveného uhla osudu ..
Autor Darken Salem Jesus, 23.08.2013
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí