Pohádka

Pohádka

Anotace: ...

Byla jedna princeznička,
měla líčka, jak jablíčka.
Drakovi se líbila,
řek´, že dívku posnídá.

Princové se povolali,
aby draka probodali.
Když princeznu vybojují,
království si zasluhují.
Když však draka nezdolají,
hlavičky jim popadají.

To se princům nelíbilo,
velmi málo jich přijelo.
Jen princ Slavoj vytáhl meč
a drak náhle ztratil řeč.

Za chvíli už mrtvý leží,
princeznička k princi běží.
Svatba se pak konala,
princezna prince dostala.
Autor Nan, 27.08.2013
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí