Upřímně

Upřímně

Anotace: ...

Vážené a milé
duše
tekoucí z jádra mých slz
dnes dostanete
nové domy pro svá srdce
a já
přinesu z nebe peří od andělů
pro váš klid
a tichý spánek

Dnes se na nebi tančí
a já se zpovídám
ze strachu o moje
bílé všechno
rostoucí na kaňkách
z barev listů květin

Když není čas
ze všeho se vyplakat
přijde jen s vírou v košíku
snění
a pod postelí
všechno mizí
do nekonečných hvězd
Autor Aaliyan, 29.08.2013
Přečteno 344x
Tipy 6
Poslední tipující: Isquieasuus, Martinecka23, zdenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí