Pobuda

Pobuda

Anotace: .....

Proč mi někdo nelajkne
Moje pokusy ??
Přece každý znalý ví,
Že to nejsou humusy !
Moje básně nebohý…
krása, krása pět…
Někdy možná zlidoví
Znám jich nazpaměť !
Karieru v Literu
Dnes už nebudu
Říkám si, že ke stáru
Budu za pobudu !
Autor v.hercik, 02.09.2013
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí