Te-pot

Te-pot

Anotace: Po dnešku nutná... V kontextu vlastn zbytečná...

Ještě mi chybíš.

Do prázdna jako do oceli

- jsem kovotepec-

tepu naše srdce

tepu naše ruce

 

JE-TO LÁ-SKA ?

JE-TO LÁ-SKA ?

 

Do ticha jako do zlata

- jsem zlatnice

jsem zlatice

převislá

přes okraj minula k jedinému

TEĎ

 

Ještě mi chybíš.

Tepou naše srdce

Ještě mi chybíš

nejvíc, když s ti dívám do očí.

 

CO-JE LÁ-SKA ?

CO-JE LÁ-SKA ?

Co-Je Lá-Ska ?

Co-je Lá-ska ?

co-je lá-ska ?

 

A kde skončí, když utichne?

Autor Descardea, 05.09.2013
Přečteno 333x
Tipy 2
Poslední tipující: chci_uverit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí