Návod jak vysklít cokoliv

Návod jak vysklít cokoliv

Anotace: ...

Stát v sobě a říkat si
tohle je b-í-l-é
tohle je č-e-r-n-é
dohromady to z-š-e-d-n-e
...

Suchýma prstama
setřít kapky
skoro jak na paletě
jenže tohle
jsou šmouhy pouhé
které
na průhledném okně
vysklíš ze života
jednou prudkou ránou
Autor Aaliyan, 05.09.2013
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: Robin Marnolli, poeta, lucie.Tee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to fakt.
Jediný černobílý věci, co mám rád, jsou asi fotky, jinak radši barvičky

06.09.2013 11:12:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí