28.12.06

28.12.06

Anotace: kkk

Život ?
ano, myslím si
že pomalu
že dokonce
začínám dýchat
svými plícemi

zázrak ?
na ten
ještě čekám
ano, mám naději

do mrtvé hmoty
žijící
ale bez vlastního ducha
pomalu, zdá se
jakoby vnikal život

naděje
že jednou budu žít.
Autor Šantir, 22.01.2007
Přečteno 282x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí