Ukaž mi....

Ukaž mi....

Anotace: .

 

 

...ohromení mou krásou

   vlastní

   i němá slova má jsou,

   zazní

 

...podlomená kolena touhou,

   vášní

   třeba i na chvilku pouhou

   blázni

 

...jak zahřeješ i srdce

   bez iluzí

   do náruče padneme lehce?

   stále druzí

 

...zda při svitu svíček

   zářících

   pasujeme do polohy lžiček

   ležících

 

Snad já ti svou lásku dokážu

a úplně celá se ti ukážu

 

 

 

Autor Martinecka23, 19.09.2013
Přečteno 482x
Tipy 14
Poslední tipující: Matty09, melebele, P.T., Isquieasuus, Avola, Admen, Jiparo, Lůca, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí