Změna je život

Změna je život

Anotace: Nové přátelství...

Znám tě už dlouhá léta,
ale kamarádi jsme zhruba od léta.
Proč to tak je, nevím,
avšak moc to neřeším.
Zbytečná práce by to byla,
stejně bych nic nevěděla.
Beru zkrátka jako fakt,
že jsi mě nedávno začal znát.
Začalo to nohejbalem
a já to nechci nechat ladem.
Na pravdu může zemřít opravdová láska,
na lež zase láska kamarádská.
Dobře si to pamatuj
a lhaní se vyvaruj.
Nesnáším totiž tuto vlastnost,
ta je jenom pro tu vrchnost.
Kamarádi, ti si nelžou,
ale oplývají k sobě důvěrou.
Poznala jsem, že jsi jiný
než je všech o tobě nímění.
Vnitřně krásný mi připadáš
a s takovýma klukama se často nesetkáš.
Také krásné oči máš,
holky si tím získáváš.
Jen to tvoje chování,
agresí to zavání.
Jsi fakt strašný egoista,
jinak jsi super - jsem si jistá.
Autor Halarinka, 22.01.2007
Přečteno 576x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí