LUDRA

LUDRA

Anotace: Ludra Ty nejsi žádnej pořádnej chlap, ty jsi jen obyčejná Ludra, po lásce mé jsi...

Ludra


Ty nejsi žádnej pořádnej chlap,
ty jsi jen obyčejná Ludra,
po lásce mé jsi drze chňap,
díky! v mých iluzích jsem schudla.



Zabil jsi mé srdce, moje vášně,
troska zbyla z mojí krásy,
pryč jsou i zamilované básně,
pryč je chrám mé spásy.



Drze ses mé lásce smál,
ubodal jsi mé něžné city,
Ludro, falešnou jsi notu hrál,
jsi skladatel pro podprůměrné hity.



Tvé srdce směje se jak vrah,
je podlé, plodí jedovaté plody,
tvůj slizký smích nahání mi strach,
jsi výdobytkem dnešní smutné doby.



Usoužená slova do kamene tesám,
jsou plna nenávisti, záhubného hříchu,
vím, na ceně tím klesám,
smyje déšť z kamene tu pýchu?



Byl jsi jen obyčejná Ludra,
co vykradla mojí duši schránku,
díky! v citech jsem schudla,
a co ty tomu říkáš vánku???
Autor guru1, 02.10.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí se mi ten konec. Zní tam naděje.

02.10.2013 15:12:19 | VEDz RVAHEs

VEDz RVAHEs
Děkuji za ohlas. Vždy existuje naděje.
Zdravím Guru

04.10.2013 13:39:52 | guru1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí