Tak mi odpusť přece.....

Tak mi odpusť přece.....

Anotace: Taky už si dlouho přejete aby vám někdo odpustil a pořád né a né se to stát....?

Ta bolest co mé srdce skrýva…..
Ta touha držet tě zas v objetí….
Mé srdce jak suchá skýva……
Mé srdce v žalu zajetí…….

Když vidim tebe v dáli stát…
Když slzy stékáj po tvářích….
Já přeji si už neplakat…..
Já nechci život v žalářích…

Tak tě prosím z hloubi srdce….
Tak si vzlykám do dlaní….
Už mi ,prosím,odpusť přece…..
Už mě vezmi v objetí….
Autor llussinka, 22.01.2007
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí