Cesta

Cesta

Anotace: ...

Ztrácím se na cestě
plné nástrah.
Zuřivé kapky deště
sází na postrach.​

Ztrácím se v dešti,
vidím jen mlhu.
Mám střepy v srdci
a neznám cestu.

Kam mě nohy ponesou
a srdce​ ​zavede.
Na cestě střepy jsou
a růže nekvete.

Zaryjí se mi do kůže,
nikdo mi nepomůže.
Stát na rozcestí
nedává štěstí.

Jak těžké rozhodnutí,
najít správnou cestu.
Nálada se ztratí,
do útrap klesnu.

Jsem ovšem silná,
poznám pravý směr.
Situace bývá těžká,
chce to jít za svým snem.​
Autor Georgina Weird, 04.10.2013
Přečteno 333x
Tipy 5
Poslední tipující: CoT, Therentia, Joe Vai, mikrojimbo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí