Voda

Voda

Anotace: ...

Jak asi má se
Když tiše plave
V celé své kráse
Topí deště vlahé

Hedvábné tělo
Vlnky větru hladí
V náruči celou
Břehy zas ji vzaly

Jak asi má se
Tak volná a svěží
Když v sklenkách zase
Hladiny čeří

Rudá až hoří
Pak čirá jak nebe
Jak pěna v moři
Sníh, který zebe

Jak asi má se
Voda v těch očích
V minulém čase
Uprostřed noci?
Autor Jn.s, 22.01.2007
Přečteno 250x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí se mi...

22.01.2007 15:16:00 | Marketka3x3

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí