Ve spánku

Ve spánku

Anotace: - - -

Andělé lítají okolo nás
a když nás netrefí v bdění
lezou nám do snů
V nepravý čas
naruší naše snění
Postaví kulisy
zapletou zápletku
hladí tě, líbají
zapálí roznětku
Pak po ránu nechají
v paměti stopy
a člověk se ve vlastních
myšlenkách topí
Ve tmě se potácí,
chce z toho ven
vždyť to byl, proboha
jen pouhý sen
Andělé lítají
pocity sejí
a pak se nám šibalsky
z oblaků smějí
Autor Silvie, 14.10.2013
Přečteno 296x
Tipy 1
Poslední tipující: Matty09
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí