=Jaké bylo?

=Jaké bylo?

Anotace: ..no přece léto..


~Léto a dál~

~~~~~~~

Až bude mít léto

korále třeba z jeřabin

a sukni z poztrácených klasů

z mlhy bělavou halenku

a vítr kolem pasu

ve vlasech mašli z červánků

punčošky z ranní rosy

podzim už se blíží

a léto přemýšlí co se nosí.

Na podzim?

To já dobře vím.

 

Z praváků střevíce

a z bedlí čepice

 

Podzim

pak létu chystá kytici

posbírá spadaná jablíčka

z listí si nasadí čepici

a potom nastane ta pravá honička

jablečný štrúdl upeče babička.

Zavoní vanilka,skořice

a kalendář si vystřídá měsíce

léto i podzim to potěší

oba si spolu zaprší

stromy jen zvolna barvu mění

už vám došlo co se změní?

 

Letní čas za zimní

podzimní

a zas a zas a zas

~~~~~~~~~~

~~~~~~



Autor Květka Š., 20.10.2013
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: Doradan, střelkyně1, Jarka, Majdalénka, Matty09
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Koloběh života..zas a zas :-) hezký

21.10.2013 10:03:40 | xoxoxo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí