Bílá tma

Bílá tma

Anotace: ...

Kolem do kola,

díváš se marně,

jen párová světla,

lámou tě ve dvě.

 

Bílá tma netaktně,

pluje ti po vlasích,

zebe tě do uších,

červeně a chladně.

 

Horší než temnota,

ta falešná barva,

a nic než jistota,

neexistující však není.

 

Pak v dáli bliká,

přístavní světélko,

černě jak studené oči,

co do srdce se ti boří.

 

 

Autor Kirsten, 22.10.2013
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bílá tma je fakt šílená...

24.10.2013 11:19:06 | enigman

hlavně v ní řídit...:)

30.10.2013 17:44:45 | Kirsten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí