=Už nechci

=Už nechci

Anotace: ..i to se stává,i to...

 

~Chci být~

~~~~~~~~~~~

Chci být

tvůj šálek na kávu ranní

tvá lžička stříbrná

tvé první pousmání

chci být

jen tvoje milá,jediná.

 

Chci být

tvůj strojek holící

budu tě hladit po líci

chci být tvé hodinky

digitální

není to už trochu divné

přání?

 

I kostkou cukru chtěla bych být

tvoji ranní kávu

ti osladit,

chtít můžu cokoliv

ty o to nestojíš,

odcházím.

Snad mě na rozloučenou

aspoň políbíš.

 

Já už nechci nic. 

 

~~~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 23.10.2013
Přečteno 341x
Tipy 7
Poslední tipující: Doradan, Jarka, Inna M., Teop, malá slečna
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Květuško, tahle se ti povedla:)

24.10.2013 13:05:25 | Inna M.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí